Om AA

Pernille Arends er uddannet bygningskunstarkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har fungeret som praktiserende arkitektrådgiver for private boligejere i et kvart århundrede, idet hun nedsatte sig som selvstændig allerede inden sin afgang i 1996.

Arends Arkitekter blev drevet som enkeltmands-virksomhed indtil 2004, hvor Pernille Arends i forbindelse med ansættelsen af den første medarbejder etablerede tegnestue på Refshalevej, Holmen, men senere flyttede til Østerbro, nord for København. Tegnestuen rykkede i 2009 op ad Øresundskysten til Strandvejen 337 ved Skovshoved Havn.

Pernille Arends er opvokset i Marstal, og deler idag sin tid mellem Ærø og København. Størstedelen af arkitektopgaverne har været i nordsjælland og hovedstadsområdet, men Pernille Arends har en ambition om at kunne hjælpe husejere i hele landet med at om- og tilbygge boligen. I 2016 etableredes Arends Arkitekter Ivs med adresse i Søndergade 16 i Marstal på Ærø, hvor Pernille Arends er opvokset og har et lille byhus. I 2018 overtog Pernille Arends et lejemål på Pakhusvej 3, HeadQuarters, beliggende ved Honnørkaj, hvor de store træskibe lægger til når de anløber Marstal Havn.

HeadQuarters rummer 300 m2, har havudsigt til tre sider og ligger i gåafstand af færge, hoteller, restauranter og butikker. HeadQuarters kan lejes på time- eller dagsbasis og har alle faciliteter til at danne rammen om firmaevents, møder eller kurser.

Se HeadQuarters’ website (når den udgives om ganske kort tid ;)

I HeadQuarters afholder Pernille Arends også sit eget undervisningsforløb, et weekendkursus, der henvender sig til familier i hele landet, og har til formål at ruste private husejere til rollen som bygherrer, så de kan gennemføre en byggesag i boligen – uden at miste nattesøvn og risikere økonomisk ruin.

Læs mere om Arkitektens Bygherre Bootcamp generelt

Læs mere om weekendkurserne på ÆRØ her

Læs mere om weekendkurserne i KØBENHAVN her

JA TAK til at modtage nyhedsbrev


Arends Arkitekter Ivs
v/Pernille Arends
Cand. Arch., Arkitekt MAA, Byggeøkonom MDB

Se Pernille Arends’ CV her

Adresser:
Garderhøjvej 14, Jægersborg, 2820 Gentofte
Søndergade 16, 5960 Marstal, Ærø
HeadQuarters, Pakhusvej 3, 5960 Marstal, Ærø

CVR:
37578762

Bank:
Danske Bank, Reg.nr. 3409 Konto nr. 11862500

Professionel ansvarsforsikring:
Erhvervsansvarsforsikring, HDI-Gerling Danmark via Danske Arkitektvirksomheder

Tillidshverv:
Pernille Arends er valgt til Akademisk Arkitektforenings Rets- og Responsumudvalg (2017 ->)

Medlemsskaber:
Arends Arkitekter Ivs er medlem af Danske Arkitektvirksomheder

Pernille Arends er personligt medlem af Akademisk Arkitektforening (MAA),
Danske Byggeøkonomer (MDB) og certificeret medlem af Danske Boligarkitekter


Danske Byggeøkonomers Årsmøde 2020