Arkitektens Bygherre Bootcamp – Marstal, Ærø

Weekendkurset begynder ved færgelejet i Rudkøbing på Langeland fredag kl. 16:50.
Kl. 17:00 sejler færgen til Marstal på Ærø (en overfart på 50 min.), hvor et dejligt hotel venter med middagen og deltagerne bliver præsenteret for hinanden. Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 8-8.45 og undervisningen starter begge dage kl. 9. Lørdag slutter vi kl. 17, så der lige er tid til et lille frikvarter inden middagen, og søndag runder vi af inden kl. 15:50, hvor færgen afgår med ankomst i Rudkøbing kl. 16:40.

Kursussted
Kurset afholdes i HeadQuarters på Pakhusvej 3, – arkitektens 300 m2 velindrettede og smukke kontorhus med udsigt over Marstal Havn og det sydfynske øhav.

Arkitektens Bygherre Bootcamp - kursussted på Marstal Havn

Introduktionspris: KUN kr. 10.000,-
Der afvikles fire kurser til nedsat pris i sommeren 2022, hvorefter Ærø-kurserne vil blive udbudt til kr. 15.000,-

Kursusgebyret omfatter to deltagere og inkluderer et individuelt video-møde af to timers varighed som forberedelse til weekendkursets 12 timers gruppeundervisning. Undervisningsmaterialet udleveres (i to eksemplarer) lørdag morgen, og forløbet evalueres med en individuel opfølgning på et video-møde af en times varighed, senest et par uger efter kurset. Efter deltagelse i kurset får I desuden adgang til en lukket gruppe på arkitektens hjemmeside, hvor I kan dele jeres erfaringer og finde svar på mange af de spørgsmål, der opstår undervejs i forløbet.

Indkvartering og forplejning
Alle par indkvarteres i dobbeltværelser m/ bad på hotel ved vandet i kort afstand af HeadQuarters. Kursusgebyret inkluderer to overnatninger inkl. alle måltider, samt et glas vin eller en øl til maden.

Transport
Færgeoverfarten t/r koster pr. person hhv. 98 kr. (lavsæson: 8. august t.o.m. 19. juni) eller 260 kr. (højsæson: 20. juni t.o.m. 7. august). Billetter bookes/betales på www.aeroexpressen.dk. Det er ikke nødvendigt at tage bilen med til øen, da HeadQuarters og hotellet ligger tæt ved færgelejet, og der ikke bliver tid til sightseeing, medmindre man vælger at forlænge opholdet. Det er gratis at parkere på Rudkøbing havn.

Datoer for sommerkurser i 2022: kr. 15.000,- NU KUN kr. 10.000,-

Hvis I gerne vil ansøge om deltagelse og reservere en plads, men er i tvivl om hvilken weekend der passer jer bedst, kan I benytte linket “Ja tak, vi vil gerne ansøge om deltagelse med introduktionsrabat” nedenfor, så indplaceres I først senere på et af holdene.

Er man interesseret i at sikre sig en plads med introduktionsrabat, men forhindret i at deltage i sommermånederne, er det stadig muligt at opnå introduktionsrabat ved at indbetale depositum og gennemføre video-interviewet. Efter godkendelsesproceduren og indbetaling af restbeløbet får man direkte besked og kan tilmelde sig straks datoerne for efteråret 2022 offentliggøres.

JA TAK til nyhedsbreve med information om kommende kurser

Målgruppe
Af hensyn til deltagernes udbytte af undervisningen, er det vigtigt at sikre en høj grad af ensartethed, hvorfor projekterne skal opfylde visse kriterier. Kurset retter sig mod par, som skal til- eller ombygge enfamiliehuset. Byggesagen skal kræve byggetilladelse, dvs. primært at boligarealet forventes udvidet, men andre forhold kan være udslagsgivende for krav om byggetilladelse: opholdsterrasser hævet over terræn, udskiftning af størstedelen af klimaskærmen (tag/facader/vinduer), der udløser krav om opfyldelse af aktuelle energikrav. Også en udvidelse af befæstede/flisebelagte arealer eller af tage på carport og skure kan udløse krav om indgivelse af byggeansøgning pga. krav om nedsivning af tag- og overfladevand.

Hvis man er i tvivl, så er det sandsynligvis fordi projektet er så komplekst, at det udløser krav om byggetilladelse, men kontakt kommunens borgerservice og få en forhåndsvurdering.

Ansøgning om deltagelse
Målsætningen for kurset er at formidle et stort og komplekst stof så præcist, at deltagerne efterfølgende selv kan påtage sig at koordinere byggesagen. Af den grund er det vigtigt at sikre en høj grad af ensartethed i projekterne, og det er en forudsætning for deltagelse i kurset, at man ved ansøgning om deltagelse besvarer en række spørgsmål om sit projekt, og dernæst gennemføre et video-interview, med det formål at afklare, om der er match med den målgruppe kurset retter sig imod.

Tilmeldingen er ikke endeligt bindende for kursusudbyder, men reserverer og garanterer ansøgernes plads de foretrukne datoer, mens der gennemføres en mere uddybende undersøgelse af, hvorvidt der er match mellem projektet art og kursets indhold.

Depositum
Ved ansøgning om deltagelse betales et depositum på 1.000 kr. som refunderes, såfremt det efter interviewet vurderes, at kurset ikke er tilrettelagt med henblik på den pågældende projekttype, og ansøgeren derfor ikke vil kunne opnå det ønskede resultat.

Covid-19
Pga. smitterisikoen er deltagerantallet begrænset til 6 x 2 deltagere, underviseren +1. Deltagerne sidder ved et langt bord i et stort lokale, hvor der er sørget for grundig rengøring og mulighed for at spritte af. Ansigtsmaske er ikke påbudt. Underviserens +1 er der dels for at tage noter til et bogprojekt, dels for at skyde små videofilm fra undervisningen, som deltagerne herefter får adgang til at gense. Hvis man ikke ønsker at blive filmet, vil det naturligvis blive respekteret.

Hvis aflysning pga. forsamlingsforbud
Såfremt weekenden må aflyses pga. myndighedskrav, udstedes værdibevis til et senere tidspunkt, og deltagerne modtager et individuelt, virtuelt Brainstormmøde af tre timers varighed til en værdi af 3.000 kr., bl.a. for at sikre processen ikke går i stå.

Tilmelding
Tilmelding til weekendkurserne foregår via links herunder.

Venteliste med introduktionsrabat 2022:

Det med småt
Ved at tilmelde sig Arkitektens Bygherre Bootcamp eller skrive sig på venteliste til fremtidige hold giver man tilsagn til, at Arends Arkitekter opbevarer og anvender ens informationer til brug for det fremtidige samarbejde. Her gælder naturligvis tavshedspligt og GDPR.

Læs mere om weekendkurserne i KØBENHAVN her


Se videoen om weekendkurserne på ÆRØ ovenfor