Arkitektens eget feriehus i Marstal på Ærø sælges

Bedste beliggenhed i Marstal, i en lille sidegade til Havnegade overfor Sønderrenden og Kalkovnen. Badestranden Eriks Hale og lystbådehavnen ligger i kort gåafstand og fra husets gavlvindue er udsigt over byens tage og baghaver, samt et glimt af den berømte stenmole og havet.

Huset ligger ugeneret og tilbagetrukket fra gaden bag en havemur, på en 121 m2 matrikel. Den sydvendte gårdhave er indrettet med en stor fliseterrasse og en lille græsplæne med to kirsebærtræer i perfekt afstand til en hængekøje. Fra husets lukkede haverum fører en lille sti, lokalt benævnt en snorre, ned til havnen.

Huset er totalt ombygget og moderniseret, der mangler kun udskiftning af de sidste vinduer, maling af facade og bygning af et haveskur på det klargjorte fundament. Trods husets størrelse, 41 m2 i grundplan og 30 m2 i tagetagen, føles det rummeligt og er funktionelt indrettet med fast inventar, ekstra sovepladser til gæster og god plads til opbevaring. Huset har været udlejet gennem Airbnb og er indrettet til at opfylde en moderne børnefamilies behov, er isoleret til helårsbrug og med nye tekniske installationer, samt alle moderne bekvemmeligheder. Se feriehusets salgsannonce her