Kurser på Ærø og i København

ARKITEKTENS BYGHERRE BOOTCAMP
– et weekendkursus for beslutningstagerne i familier med vokseværk

Er I blandt den halve million danske børnefamilier som har et parcelhus, der trænger til fornyelse?

Har I gennem længere tid – måske endda i årevis – brugt weekender og ferier på at snakke om hvordan jeres bolig kunne forbedres, ombygges eller tilbygges?

Måske er tiden inde til at få gjort noget ved snakken.

Hvis et større byggeprojekt skal nå at blive gennemført inden børnene flyver fra reden, så er det NU I skal igang!

Arkitekt MAA og byggeøkonom MBD Pernille Arends har på baggrund af sin mangeårige erfaring med ombygninger af enfamiliehuse udviklet kurset. Formålet med undervisningen er at lære deltagerne:

Naturligvis skal I stadig have udarbejdet målfaste og detaljerede tegninger og statiske beregninger af professionelle tekniske rådgivere med en ansvarsforsikring, samt engagere sagkyndige til at kontrollere og dokumentere byggeriet overfor myndighederne.

Men en stor del af arbejdet med at planlægge, styre og koordinere byggesagen kan I selv varetage, hvis I er i besiddelse af den nødvendige viden og har en køreplan.

Lyder det for godt til at være sandt?

Det er fordi idéen er ny og konceptet udviklet af en arkitekt og byggeøkonom med mere end tyve års erfaring indenfor private husejeres byggesager.

Læs mere om weekendkurserne i KØBENHAVN her

Læs mere om weekendkurserne på ÆRØ her

Weekendkurset omhandler alle projektfaser fra bestilling af tegninger og beregninger til ansøgning om byggetilladelse og finansiering, udarbejdelse en en detaljeret projektbeskrivelse og indhentning af pristilbud, samt indgåelse af entreprisekontrakt.

Kurset retter sig mod familier, der kan finde pasning til børnene og rive en weekend ud af kalenderen for at fordybe sig i alle de mange spændende, men også indviklede processer, der tilsammen udgør en vellykket byggesag.

Kurset på Ærø er mere intensivt, da det starter allerede fredag eftermiddag og giver muligheden for at komme helt væk fra hverdagen, så I kan fokusere 100% på at tale byggeprojektet igennem med hinanden uden distraktioner. Og ikke mindst får I adgang til sparring med arkitekten i to hele dage, samt møder andre familier som jer – med samme boligdrømme og bekymringer, og udsigt til et år med byggeri på hjemmefronten. På godt og ondt.

Efter deltagelse i kurset får I desuden adgang til en lukket gruppe på arkitektens hjemmeside, hvor I kan dele jeres erfaringer og finde svar på mange af de spørgsmål, der opstår undervejs i forløbet.

Bygherre-Bootcamp-2021

Se videoen om weekendkurserne på ÆRØ her